ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

PREGLED USLUGE

Kada se lampice za upozorenje automobila upale na vašoj kontrolnoj tabli, provjera dijagnostike motora može vam pomoći da identifikujete problem prije nego što dođe do ozbiljnijih oštećenja.

Većina modernih vozila danas sadrži ugrađeni računar poznat kao upravljačka jedinica motora (ECU) koji neprekidno nadgleda performanse vozila. Senzori širom vozila javljaju ECU-u ako postoje problemi kao što su nizak nivo tečnosti ili povećana temperatura motora. Kada se identifikuje problem, ECU generiše kod greške. Tada će se prikazati odgovarajuće lampice upozorenja na kontrolnoj tabli.

Postoji bukvalno stotine potencijalnih kodova grešaka koje može pročitati samo specijalna dijagnostička oprema vozila. Iako se na kontrolnoj tabli može prikazati lampica upozorenja koja vas upozorava na problem, potrebna je dijagnostička provjera da biste razumjeli puni obim i uzrok problema.

U našem servisu koristimo MAHLE opremu za dijagnostiku vozila koja može čitati kodove kvara motora u memoriji vaše ECU. Naši potpuno obučeni tehničari tada mogu da predlože sve neophodne popravke da biste se vratili na put i ispravili grešku.

Our professionals know how to handle a wide range of car services. Whether you drive a passenger car or medium sized truck or SUV, our mechanics strive to ensure that your vehicle will be performing at its best.

Šta proverava oprema za dijagnostiku automobila?

Recimo da se na primjer upali lampica Check Engine   (Provjera Motora). Vaš motor se sastoji od stotina djelova, tako da tačna greška možda neće biti očigledna. Naša dijagnostička oprema čita kodove grešaka koje generiše upravljačka jedinica motora vašeg vozila kako bi pružila potpuno objašnjenje problema. Dijagnostički test automobila proverava kvarove na širokom spektru sistema vozila, uključujući upravljanje motorom, gumama, emisijama, svijetlima i kontrolama udobnosti. Podaci uživo prikazuju više vrijednosti iz okoline motora kako bi se osiguralo da sve komponente rade kako se očekivalo prilikom otklanjanja problema.

Dijagnostička oprema se takođe može koristiti za resetovanje servisnih svijetala, ispitivanje i podešavanje sistema kočenja tamo gde je prisutna elektronska ručna kočnica i podešavanje nivoa farova.

Za više informacija ili da rezervišete vozilo za proveru dijagnostike motora, obratite se na tel: 067 – 11 53 455.

© Copyright 2021 Automehanika PROROK